Mervin tarina

Olen lähtenyt mukaan kunnallispolitiikkaan vuonna 2008 Perussuomalaisten riveissä. Politiikka on minulle väline ihmisten hyvinvoinnista huolehtimiseen, ja teen politiikkaa sekä järjellä että sydämellä. Minulle tärkeitä ovat mm. hyvä terveyden- ja sairaanhoito, laadukas koulutusjärjestelmä, perheiden tukeminen sekä turvallinen yhteiskunta.

Minulla on ilo työskennellä Eduskunnassa kansanedustaja Ari Jalosen (ps) avustajana, ja osaamiseni on karttunut erityisesti liikenne- ja viestintäasioissa sekä terveysasioissa. Aiemmin tein töitä mm. opettajana kielikylpypäiväkodissa, ja lisäksi olen lukenut kasvatustieteitä, joten tunnen myös opetus- ja kasvatusalaa.

Espoossa osallistun kunnallispolitiikkaan varhaiskasvatusjaoston jäsenenä sekä Tapiola Sinfoniettan neuvottelukunnan jäsenenä. Viime vaalikaudella olin koulutuskuntayhtymä Omnian hallituksen jäsen.

Tällä kaudella olen ollut mukana kehittämässä varhaiskasvatuksen ja Tapiola Sinfoniettan välistä yhteistyötä. Kehittämistyön tuloksena eskarit pääsivät tänä syksynä ensi kertaa Sinfoniettan lastenkonserttiin ("Kissakeisari ja appelsiinikuu").

Mervi Syväranta - kunnallispoliitikko ja kansanedustajan avustaja palveluksessasi.

 

Mervin CV lyhyesti

  • kasvatustieteen maisteri, lisäksi varhaiskasvatustieteen opintoja
  • toiminut kielikylpyopettajana ranskankielisessä päiväkodissa, liikunta- ja monivammaisten ohjaustoiminnan koordinoijana, perhepäivähoitajana
  • nykyinen tehtävä kansanedustajan avustaja
  • luottamustehtävät Espoossa: varhaiskasvatusjaoston jäsen, Tapiola Sinfoniettan neuvottelukunnan jäsen
  • olen myös Suomen Terveysjärjestön (STJ ry.) hallituksen varajäsen

 

Mervistä sanottua

Mervi on hyväsydäminen ihminen, joka uskoo tekemiseen ja hyvän edistämiseen. Mervi innostuu, eikä ole kyyninen. Kaunis sielu, joka auttaa ja ideoi. Idealisti viimeisen päälle. Sellainen Mervi on. - Timo Soini, kansanedustaja, perussuomalaisten puheenjohtaja

Mervi on tarkka ja tunnollinen avustajani, joka tekee työtä suurella sydämellä. - Ari Jalonen, kansanedustaja